Fietslessen vrouwenFietslessen vrouwen 2

Let op: de fietslessen zijn afgelopen. Vanaf september starten we weer met nieuwe lessen.  Aanmelden kan nog steeds, je krijgt dan in augustus bericht van ons.

All of our cycling classes are finished at the moment. We’ll start again in September. You can still apply for lessons, we will get in touch with you in August.

Fietslessen

Wanneer je niet bent opgegroeid met de fiets, is de kans groot dat je nooit hebt leren fietsen. Speciaal voor die volwassenen organiseren wij fietslessen op 11 plekken in Utrecht. Een fietscursus bestaat uit 10 lessen en kost in totaal 15 euro. Lesfietsen zijn aanwezig op de locatie. Klik hier voor het rooster en de locaties.

Ik wil fietsles!

De fietslessen zijn weer van start gegaan. Wil je zelf graag met behulp van onze Fietsmeesters leren fietsen? Of ken je iemand die hiermee geholpen zou zijn? Meld je dan nu aan via onderstaand aanmeldformulier.

Ik heb een vraag

Wil je eerst nog wat meer informatie over de fietslessen voor volwassenen? Neem dan contact op met Fietsmeester Nander via  nander.zuidema@sportutrecht.nl